Krachtig verhaal

Voor ondernemers en bedrijven die zichzelf met een krachtig verhaal in de wereld willen zetten

Je weet het wel zo ongeveer. Er wanen in je hoofd en hart flarden rond van waar je kracht ligt, waar je naar toe wilt, waarom je de dingen doet zoals je ze doet, en voor wie jouw diensten en/of producten zijn

Maar dan, dan zit je achter je beeldscherm om de (web)teksten voor je bedrijf te schrijven, je ontmoet iemand die geïnteresseerd vraagt wat je doet, of je wilt op een andere manier laten weten wie je bent en wat te bieden hebt…

En dan, ja dan hapert het. Je weet niet waar je moet beginnen want je hebt je verhaal niet paraat. Of je hebt wel een verhaal maar dat past niet meer, je bent hard toe aan een nieuwe versie.

Zonde van al die uren die verloren gaan omdat jij zit te zweten op iets dat niet lukt. Of dat je nog met een oud verhaal de wereld in moet. Zonde ook van de kansen die je mist om jouw specifieke en eigen verhaal te vertellen en om doorverteld te worden, want je blijft niet – of verkeerd – plakken.

Ja, die doet iets met …., maar ik weet niet precies wat!

En dan heb ik het nog niet eens over alle andere marketingcommunicatiemiddelen en diensten die niet ontwikkeld worden omdat er nog steeds geen verhaal is.

Hoe zou het zijn als jij gewoon gelijk de juiste woorden paraat hebt, mensen vlot en helder vertelt over je bedrijf en waarvoor ze bij jou moeten zijn. In je eigen woorden. Fijn, toch? Helemaal als er meer mensen in je bedrijf rondlopen. Want als ook zij het verhaal helder op hun netvlies hebben, kunnen ook zij een goede ambassadeur zijn.

Ben jij een zelfstandige professional of ondernemer en wil jij jezelf en/of je bedrijf op een in de wereld zetten met een krachtig verhaal, dan help ik je graag met de juiste woorden te vinden en formuleren, en ik schrijf ook de teksten voor je als je dat wilt.

Werkwijze: we inventariseren waar het voor jou en je bedrijf om draait, wat je betekent voor jouw klanten, wat je wilt bereiken, wat je biedt, en voor wie je het doet. Blijf je op een van de vragen het antwoord schuldig, dan vinden we het. Van al deze ingrediënten maken we een goed en stevig verhaal, waarmee jij en je bedrijf naar buiten treden. Een verhaal dat de basis is voor al jouw (marketing)communicatie.

Spreekt dit je aan? Neem contact met me op, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen!