Mijn klanten aan het woord

Rhoonse Grienden 030

“Jij weet of voelt snel ‘het verhaal’ bij de ander. Je ziet dat al voordat de ander het beseft, en jij helpt het naar boven te halen en te verankeren/bekrachtigen. Zo heb ik dat in ieder geval ervaren. Ik denk dat een van jouw kwaliteiten je inlevingsvermogen is (goed luisteren maar dan op een verdiepend niveau) gecombineerd met een rotsvast geloof in dat alles mogelijk is.” 

~ Dana van Beek

////

Marianne is heel professioneel en straight to the point, wat ik een prettige manier van werken vind. Ze ziet snel waar het echt om gaat en wat je blinde vlekken zijn. Hierdoor ga je op een nieuwe manier tegen je blokkades aankijken. Tijdens mijn sessie met haar kwam ze heel snel tot de kern van wat er speelde en zag wat ik (nog) niet zag, terwijl het heel duidelijk werd toen ze me erop wees. Door er op een andere manier naar te kijken werd ik mij opeens bewust van wat me al die tijd had tegengehouden, wat mij werkelijk uniek maakt en waar ik energie van krijg. Ik weet nu wat ik kan doen om verder te komen. Nogmaals dank je wel Marianne!

~ Yvette van Boven

Marianne Roelofs

~ Gideon Borman

////

“Marianne is een geïnteresseerde en geduldige coach die de vaart in je traject weet te houden. Ze heeft mij nu twee keer geholpen om het goede spoor te vinden. De afgelopen periode heb ik deelgenomen aan het prima uitgewerkte online coachingsprogramma ‘Het bedrijf vanuit Mijn Hart’. De opdrachten zijn behapbaar, afwisselend, duidelijk omschreven en relevant. Door middel van de Skype-sessies kon ik twijfels en vragen bespreken en puntjes op de i zetten. Marianne weet indien nodig de vinger op de zere plek te leggen en helpt om door te pakken en verder te gaan. Tot slot vind ik de besloten Facebook groep een waardevolle aanvulling om te zien hoe anderen het coachingstraject doorlopen en wat hun inzichten zijn.”

~ Jolanda van Gemeren

////

“Een dag met ondernemerscoach Marianne Roelofs het bos in: samen sparren over mijn wens als ZZP’er te starten. Marianne weet met haar ervaring en aanpak snel tot de kern te komen. We gebruiken hierbij oa. haar model ‘de Papaver’ en de mooie en bijzondere plaatsen/dingen die we in het bos tegenkomen. Buiten lopen is fijn zo’n dag. De herfstige buitenlucht, de opbouw van de dag en de oefeningen van Marianne maken dat ik aan het einde van de dag naar huis ga met een fris hoofd, een dosis reflectie en kansen voor mij en mijn onderneming die ik eerder zelf nog niet had ontdekt. Zo’n dag is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader dus!”

~ Myrthe Schillings

////

Het onlineprogramma van Marianne Roelofs heeft mij positief verrast. Je hart volgen en het vinden van die plek in de markt waarbij je je ook nog als een vis in het water bij voelt, was duidelijk goed uitgewerkt. Ook al was dat voor mij minder relevant, want ik ben namelijk al heel gelukkig met mijn werk. Het heeft me wel doen inzien hoe je praktisch, als zoekend persoon, met het programma van Marianne tot die kern en inzichten kunt komen en dat werkte heel verhelderend.

Waar voor mij de echte waarde naar voren kwam, was het deel waarin we aan de hand van praktische voorbeelden opzoek gingen naar manieren om dat wat jij graag wilt en goed in bent te verbinden aan jouw ideale klant. Daar zijn mijn ogen echt geopend.

Conclusie:

Ben je zoekende naar wat je echt wilt gaan doen in het leven? Dan is dit programma ideaal.

Heb je die passie al gevonden, maar ben je op zoek naar manieren om dat beter in de praktijk te brengen, dan is dit een goed programma. Het heeft mij ook zeker weer verder geholpen.

Cas Bouhof van Below Enemy Lines

////

“De afgelopen maanden heb ik deelgenomen aan het online programma van Marianne. De cursus heeft mij meer inzicht gegeven in hoe ik mijn kwaliteiten in kan zetten en mogelijke doelgroepen die ik kan bedienen. De opzet van de cursus – ik ontving wekelijks een aantal opdrachten via mail – zorgt voor een ‘stok achter de deur’ om daadwerkelijk de diepte in te gaan en diverse onderwerpen grondig te onderzoeken. Marianne, bedankt voor je prettige en professionele begeleiding!”

~ Noeky Karreman, Karreman010° advies in ondernemen

////

“Ik heb zojuist meegedaan met een online programma dat Marianne zelf heeft ontwikkeld.

Ik vond het programma  goed in elkaar zitten. De opdrachten sloten prima op elkaar aan, waren zeer afwisselend, en best intensief, en hebben mijn beide hersenhelften hard aan het werk gezet. Marianne is top in de begeleiding. Ze stelt de juiste vragen op het goede moment en weet je te spiegelen vanuit een vaak onverwachte hoek. Een aanrader voor startende ondernemers die nu echt werk van hun passie willen maken en ook voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn en de boel weer eens willen opfrissen. Dank je wel voor deze bedrijfs APK!” ~

Esther Janssen, Wijvan010

////

Yes! Focus!

“Schrijven, herschrijven. Laten lezen, bijschaven. Wegleggen. Deleten. Opnieuw beginnen. Herkenbaar?
Als tekstschrijver zie ik dagelijks mensen ploeteren met teksten. Ze gaan op cursus, leren rapporten, handleidingen of offertes te schrijven. Na aanvankelijk enthousiasme eindigt de geleerde methode in een kast, en blijft alles zoals het was. Te ingewikkeld, lastig, tijdrovend.
Ik wist dat ik kon helpen door ieders eigen schrijfproces centraal te stellen en zo een methode te ontwikkelen die je past als een jas. Mijn hoofd tolde van de ideeën en mogelijkheden! Hoe verder?

Essentie
Marianne hielp me om uit al die ideeën de essentie te halen en scherp te krijgen wat echt bij mij past, zodat ik daadwerkelijk mensen verder kan helpen met mijn kennis en ervaring. Dat hebben we van voor tot achter tegen het licht gehouden, aangescherpt en uitgewerkt: wat doe je precies, voor wie, waarom, is daar behoefte aan, en hoe zet je dat ‘in de markt’? Een interessant en pittig proces met de nodige ‘wat nou als?’-  en ‘ja, maar…’-momenten. Ook ik ontkwam niet aan schrijven, herschrijven, bijschaven, deleten en opnieuw beginnen.

Wat het opleverde? Gerichte energie, voortgang, scherpte, tijdwinst – kortom: FOCUS!
Marianne luistert goed, stelt soms behoorlijk kritische vragen en kiest verrassende invalshoeken om je te helpen tot de kern te komen. Intensief, maar een aanrader!”

~ Manon Kleijn, Contexto Tekst & Training

////

“Bijna 2 jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Na mijn studie autonome beeldende kunst voor mijzelf begonnen en naar Rotterdam verhuist. De gemeende deler in mijn projecten en opdrachten was dat ik mensen dichter bij elkaar wil brengen, elkaar wil leren begrijpen. Zo heb ik 2 jaar lang, mensen leren kennen, evenementen georganiseerd diverse workshopformats geschreven, trainingen bedacht en een stadsverhalenplatform opgericht. Maar ben ik nu kunstenaar of cultureel ondernemer, is een titel belangrijk? Hoe zet ik mezelf in de markt. Na advies van een vriend bij Marianne aangeklopt die ik al vaker op netwerken was tegengekomen. In een middag hebben we alles door een trechter gehaald. Er zijn geen dingen besproken die ik van mezelf niet wist, tenslotte gaat het om mijn eigen bedrijf. Eigenlijk hebben we alles gewoon door een trechter gehaald. Al pratende schaafde Marianne de ballast van mijn verhaal en liet mij zelf ondervinden waar ik nu eigenlijk het blijst van word, wat ik het beste kan, waar ik voor in de wieg gelegd ben zoals zij dat zelf mooi betiteld. Ik schrijf veel en kan over mijn projecten dan ook makkelijk praten, Marianne heeft mij in een middag zover gekregen dat ik nu ook mijn eigen bedrijf in 2 zinnen kan neerzetten. Dit is een grote verlichting en een investering die nu al zichzelf heeft terugverdiend.”

~Rik Moonen

////

“Vorig jaar heb ik bij Marianne het Niche traject gevolgd (nu het programma VIP-programma Een Bedrijf vanuit Mijn Hart). Ik liep al langere tijd rond met de vraag; ‘Wat wil ik nu echt’? En vooral: hoe maak ik keuzes. Ik deed namelijk altijd heel erg veel verschillende dingen. Dat was altijd leuk en leerzaam, maar soms ook lastig. Omdat je dan altijd veel uitleg moet geven over wat je doet. Ik zocht naar een manier om duidelijk en  in een keer te kunnen vertellen wat ik doe. Toen kwam ik Marianne tegen en zij bood mij waar ik al langere tijd (onbewust) naar op zoek was. Namelijk, een manier om keuzes te maken! Eerst deed ik een VIP middag,  daarna had ik nog het onbestemde gevoel dat ik nog niet klaar was en besloot het hele traject te doen. Dat zou ongeveer drie maanden duren, maar ik heb er ongeveer zes maanden over gedaan. In die tijd kwam ik mezelf behoorlijk vaak tegen en heb ik echt geworsteld met het maken van een keuze. Marianne heeft mij op de juiste momenten gelaten, of voor het blok gezet. Ze wist de juiste snaar te raken en zorgde voor wrevel bij mezelf waardoor ik op een gegeven moment bijna gedwongen werd om een keus te maken, omdat dat dit de enige weg was die overbleef.
Het was niet altijd fijn, maar wel heel goed!”

“Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gezet om het traject te volgen, want het heeft mij nu veel rust en vooral duidelijkheid gebracht! Op dit moment heb ik deels een eigen bedrijf en werk ik deels in dienst als docent Omgangskunde op een particuliere MBO.”

“Mijn eigen bedrijf heet Aletta Oterdoom- educatieve projecten. Ik ben ontzettend blij dat alles wat ik nu doe met één ding te maken heeft en dat is kunst en cultuur en onderwijs. Dat zijn de twee dingen waar ik blij van wordt en waar ik sneller van ga rennen.”

////

Ik heb bij Marianne ‘n workshop gevolgd en dat heeft mij enorm geholpen. Marianne is een heel prettig mens en hele goede coach. Ze heeft me inzichten gegeven en geholpen om erachter te komen waar ik nou echt gelukkig van zou worden. Niet alleen het inzicht maar ook de kracht om het te gaan doen. Nog geen maand later had ik een nieuwe (deeltijd)baan, ruimte voor mezelf en het belangrijkst ruimte in mijn hoofd om mijn dromen, zoals het starten van een eigen bedrijf, uit te laten komen. Ik kan de workshops van Marianne echt iedereen aanraden!

~ Sanne Hendrikx

////

“Ik heb zelden iemand meegemaakt die zo snel en direct tot de kern weet te komen van iemand anders. Dat is soms confronterend, maar ze raakt de kern met respect en altijd met het belang van de ander voor ogen. Dat maakt haar ongelooflijk krachtig. Geen ‘coach’ die je achter laat met meer vragen dan antwoorden, maar juist iemand die je verder helpt. Geen prietpraat maar onvervalst Rotterdamse analyses waarmee je verder komt. Ik heb van zeer dichtbij meegemaakt hoe mensen binnen een dagdeel de ruimte en het inzicht vonden hun leven vorm te geven en hun (zakelijke) dromen te realiseren. Voor mensen die echt oprecht verder willen komen, raad ik Marianne van harte aan!”

~ Marcel Jongmans, Enthousiasmeur

////

“Marianne is, while offering her services, the ideal ‘endorcer’ in writing my own texts for my website. She challenged me to do my utmost to solve the tension between readability, authenticity and findability. She’s a real enhancer of Own Wisdom.”

~ Lie van Schelven 

////

“Marianne en ik hebben samengewerkt in diverse teambuildingstrainingen. Haar kracht is zien waar de zere plek bij een team of individu zit en deze benoemen. Marianne zegt dus waar het op staat (een echte Rotterdamse!). Ze confronteert met humor en met respect. Dat schudt mensen wakker en biedt ruimte voor verandering.”

~Marijke van Deelen

////

“Marianne heeft me concrete inzichten en adviezen gegeven om mijn ideeën en concepten effectief over te brengen op derden. Ze heeft dat op een effectieve en down to earth manier gedaan. Ik heb daar al snel resultaten mee geboekt en heb nu meer inzicht gekregen in mijn eigen communiceren en handelen.”

~Arie van Baarle

Naar aanbod