Content creëren

Content creëren

1 maand gericht en geïnspireerd content creëren

Ben jij blij met je content? Met de inhoud én de productie ervan? Nee, dan is dit bericht voor jou! Content creëren is voor veel zelfstandigen en ondernemers een ding. Daarom start iedere 1e van de maand een contentmaand. Een maand teksten schrijven voor je website, blogs, nieuwsbrieven, folders  en andere off- en online media. Zodat je in een schrijfritme komt, én de wereld laat weten dat jij er bent, wat je te bieden hebt, meer klanten krijgt, of …. wat je doel ook is.

Zo gaat de contentcreatie in z’n werk
Jij geeft aan voor wie je schrijft en wat je ‘missie’ is. En: welk doel jij hebt die maand. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van twee of drie blogs per week, het schrijven of afronden van de teksten voor je website, salespagina’s maken voor je aanbod … Het is aan jou!

Ik inspireer je, daag je uit, denk met je mee, geef tips, oefeningen en feedback. En ben zo nodig je stok achter de deur.

Dit doe je in een Facebookgroep samen met anderen. Door je content in een besloten FB-groep te plaatsen, overwin je gelijk je mogelijke angst te delen en zichtbaar te zijn. Je krijgt inspiratie en leert van elkaar, en je ziet ook alle feedback en tips.

Mijn uitgangspunt hierbij  is  jouw eigenheid:  jou echt jou te laten zijn, met jouw stijl, jouw opbouw, en jouw woorden – alles in het licht van wat jij wilt bereiken met je content.

Om volop ruimte en aandacht te geven is de groepsgrootte maximaal  10 – 15 deelnemers.

Wanneer
Van de eerste tot en met de laatste dag van de maand, alle maanden van het jaar. Jij geeft bij inschrijving aan welke maand je deelneemt.

Waar
Online op Facebook, in een besloten groep

Investering
€ 149 (excl. 21% BTW)

Waarom bij mij
In september 1992 schreef ik mijn eerste artikel voor het personeelsblad van het Havenbedrijf Rotterdam. Het was een verslag van de Zeilregatta. Ik weet het nog goed. Vooral omdat ik verrast was dat het in een keer lukte. Dit was het begin van een lange carrière schrijven, redigeren en begeleiden van tal van mooie artikelen, blogs en andere producties – zowel on- als offline – voor overheid en bedrijfsleven. Ook al was ik de laatste jaren vooral life & ondernemerscoach, voor mezelf ben ik natuurlijk altijd blijven schrijven. En achter de schermen tikte ik af en toe ook ‘stiekem’ teksten voor klanten, of redigeerde ze. Daarnaast hield ik de afgelopen jaren een aantal keer online blogchallenges en organiseer ik deze creatiemaanden. In 2017 begon het weer kriebelen, en besloot ik het schrijven weer op te pakken. Ik houd namelijk enorm van mooie dingen maken, te spelen met taal, en ook anderen daarbij te helpen. Iets dat ik miste. Daarom dit aanbod!

Dus:

Wil jij graag content creëren, en:

Zit je regelmatig verlegen om onderwerpen?

Mis je inspiratie om te schrijven?

Vind je het best eng om je berichten te plaatsen?

Denk je dat je niet kunt schrijven?

Kom je er niet aan toe?

Mis je een stok achter de deur?

Heb je tig andere bezwaren, valkuilen, beren en andere beesten op je ‘schrijfweg’?

Of vind je het simpelweg fijn als je inspiratie krijgt en iemand met jarenlange ervaring even met je meeleest?

Ja. Ik zie je graag!

 

Aanmelden

 

Heb je vragen? Mail me dan even: info@marianneroelofs.nl