Workshop In je eigen woorden

Workshop ‘In je eigen woorden’ 

Veel ondernemers (ZZP/MKB) lopen te hannesen met de verhalen en teksten voor hun bedrijf. Ze vinden het lastig om te verwoorden wat hun visie is en wat ze bieden, hebben geen tijd, schuiven het schrijven continu voor zich uit, komen er niet uit, zijn te bescheiden, gebruiken dezelfde woorden als anderen in hun branche, vallen terug op de (formele) taal die ze denken te moeten gebruiken, enzovoort.

Hierdoor laten nieuwe teksten – en dus ook lanceringen – lang(er) op zich wachten en/of worden het vaak ‘dertien in een dozijn producties’ waarmee ze nauwelijks ‘feeling’ hebben – laat staan een eigen gezicht. Terwijl ondernemers die zich willen onderscheiden toch het liefst hun eigen taal spreken. Een die laat zien wie ze werkelijk zijn en wat ze te bieden hebben.

Herkenbaar?

Bovendien zijn woorden  niet ‘zo maar’ woorden. Ieder woord op zich heeft een lading en raakt de kern – of niet. De juiste woorden vinden is finessewerk. Het woord dat voor de een perfect werkt, heeft nauwelijks impact op de ander. Bovendien geven de woorden die echt van jou en/of jouw bedrijf zijn je extra stevigheid, authenticiteit en geloofwaardigheid als je jouw verhaal doet. Reden genoeg dus om daar extra aandacht aan te besteden.

Als jij rondloopt met het gevoel dat de teksten van jouw (of jullie) bedrijf

  • (nog) niet voor de volle honderd procent kloppen
  • de lading niet dekken
  • niet (meer) passen
  • niet zijn afgestemd op jouw doelklant
  • dat je in jouw branche door de bomen het bos niet ziet omdat iedereen dezelfde woorden gebruikt in zijn of haar marketingcommunicatie. En jij iets anders wilt.

Of, ‘last but not at least’:

  • dat het missen van de juiste woorden je beperkt naar buiten te treden en tot allerlei excuses leidt.

Dan is deze workshop op jouw lijf geschreven en ben ik graag de springplank voor de lancering of (her)positionering van je bedrijf en diensten/producten. Ik help je jouw woorden en verhaal ontdekken. Met mijn ‘fingerspitzengefühl’ raak ik dat waar het voor jou echt om draait en maak ik dit zichtbaar in woorden, zodat jij kan laten zien wie jij bent en wat je biedt- in je eigen woorden.

 

“Marianne is, while offering her services, the ideal ‘endorcer’ in writing my own texts for my website.

She challenged me to do my utmost to solve the tension between readability, authenticity and findability.

She’s a real enhancer of Own Wisdom.”

Lie van Schelven

 

Tijdens de workshop op vrijdag 19 juni van 13.30 – 16.00 uur op een fijne locatie – coronaproof – in Gouda, help ik jou te verwoorden wat je doet en biedt, vanuit je hart – op jouw eigen manier.

Je gaat ‘naar huis’ met kernwoorden en tips voor de teksten van je bedrijf.

Investering: € 49,- (excl. 21% BTW).

Er is plek voor 4 personen – veel persoonlijke aandacht dus.

Is dit wat jij nodig hebt om met jouw eigen woorden naar buiten te treden? Meld je aan door een mail te sturen naar info@marianneroelofs.nl

Na aanmelding krijg je het adres van de locatie en de factuur toegestuurd. Je betaalt de factuur voorafgaand aan de workshop. Ben je onverhoopt verhinderd dan kun je een volgende keer deelnemen, of iemand in jouw plaats laten deelnemen.

Meer over mij

Het draait in mijn werkende leven al meer dan 25 jaar om woorden. Ik schreef korte en lange, wervende en informatieve (web)teksten en verhalen, en begeleidde tal van journalistieke producties, zoals tijdschriften, personeelsbladen, folders en brochures. Voor onder meer: Havenbedrijf Rotterdam, Gemeente Rotterdam (diverse diensten), NES Health, Restaurant Sorgh en Hoop, Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie, ProRail, Keyrail, Gemeente Dordrecht, Sail Away Charters, Wijvan010 en natuurlijk ook voor mezelf.

Ook hielp ik de afgelopen jaren mijn (coach)klanten de juiste woorden te vinden, woorden die de eigenheid en verlangens van henzelf en hun bedrijven representeren en hun ideale klant raken.

“Het is een gouden combinatie: een businesscoach die jouw bedrijfsvisie vertaalt naar je eigen woorden.

De complimenten die ik vanuit mijn netwerk heb ontvangen op mijn nieuwe website, geven weer dat het zo relevant is dat Marianne mij mijn eigen verhaal heeft laten vertellen. Want zelfs al kan ik best lekker schrijven, zij haalt het beste in je naar boven, zet je aan het denken, en duwt je nét even verder dan je zelf zou doen. Dank! Dat er maar vele mooie nieuwe combinaties uit voort mogen vloeien.”

Katja Wetsteijn, www.combineur.nl

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen naar info@marianneroelofs.nl