Ik of wij gebruiken op je website

IK of WIJ gebruiken op je website

Veel ondernemers die alleen werken stellen de vraag: Moet ik IK of Wij gebruiken op mijn website. Mijn antwoord is helder: vertel zoals het is. Ik leg je uit waarom.

Iedereen is natuurlijk wel een beetje schizofreen, maar als je een bedrijf hebt waarvan jij de enige eigenaar, vertegenwoordiger en ‘werknemer’ bent dan ben je gewoon alleen. En ja, natuurlijk is het heel verleidelijk om in ‘we’ te spreken, omdat het meer body geeft. Of dat je voor grote bedrijven interessanter bent. En wellicht zijn er nog meer redenen te noemen.

Maar hoe je het ook wendt of keert je bent en blijft de enige. Mijn advies: wees transparant en heb het in al je uitingen en tijdens presentaties simpelweg over ‘IK’.

Wil je laten zien dat je ook grote klussen aankunt. Of dat er vervanging is bij ziekte, vermeld dan de mensen met wie je samenwerkt. En doe dat zoals een klant van mij doet: stel ze voor en vertel zelf waarom je met ze werkt, dat maakt het nog persoonlijker en interessanter.

Wil jij meer tips om jouw of jullie verhaal te doen, download dan mijn gratis e-book Over-mij-pagina/Over-ons-pagina.