Krachtig verhaal

Voor geïnspireerde ondernemers met een krachtig verhaal

Ben jij een geïnspireerde ondernemer (MKB/ZZP) met een mooi en krachtig verhaal, maar vind je het lastig om dit onder woorden te brengen, of heb je daar simpelweg geen tijd voor of zin in, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook als alle facetten van je verhaal nog niet helemaal duidelijk zijn.

Ik geef graag woorden en ideeën aan personen en bedrijven, zodat ze kunnen laten zien wie ze écht zijn, waar ze voor gaan en staan, en wat ze betekenen voor anderen. In hun eigen woorden. Om van hieruit hun bedrijf in de wereld te zetten en ‘zaken’ te doen.

Belangrijk in de samenwerking vind ik: vertrouwen en denken in mogelijkheden – hoe kunnen we het, linksom of rechtsom, toch realiseren. Andere steekwoorden zijn: kwaliteit, openheid en mooie dingen maken die ertoe doen.

Spreekt dit je aan? Kijk bij Aanbod, of neem direct contact op (info@marianneroelofs.nl), dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.

“Jij weet of voelt snel ‘het verhaal’ bij de ander. Je ziet dat al voordat de ander het beseft, en jij helpt het naar boven te halen en te verankeren/bekrachtigen. Zo heb ik dat in ieder geval ervaren. Ik denk dat een van jouw kwaliteiten je inlevingsvermogen is (goed luisteren maar dan op een verdiepend niveau) gecombineerd met een rotsvast geloof in dat alles mogelijk is.” 

Dana van Beek