Neethling Brain Instruments

Walnoot_file000191883792Neethling Brain Instruments (NBI®) laten op een overzichtelijke manier zien dat mensen verschillend zijn en ieder hun eigen stijl van denken, handelen en communiceren hebben. Sommige geven de voorkeur aan een logische, georganiseerde en systematische manier. Andere zetten hun brein het liefst op een onorthodoxe, strategische of zigzagwijze aan het werk. Wanneer we weten wat onze (brein)voorkeuren zijn, en deze met onze kwaliteiten combineren, dan zijn we op ons best.

De Neethling Brain Instruments geven onder meer aan op welke wijze je van nature het liefst:

  • te werk gaat
  • communiceert en relaties aangaat
  • leiding geeft, besluiten neemt en oplossingen vindt
  • leert, onderwijst of traint
  • de toekomst vormgeeft en de NBI® brengen in kaart of een bepaald(e) carrière of bedrijf passend is.

Voorkeurswoorden

Als licentiehouder maakt NBI® onderdeel uit van de diensten die ik aanbied. Om meerdere redenen. Aan de hand van het profiel krijgt de klant (nog meer) inzicht in waar hij of zij energie van krijgt, dus waar echt zijn/haar hart ligt – wat mij betreft een ‘must’ als je onderneemt. Ook helpt het klanten bij het kiezen van zijn of haar ideale klant, ondernemersaanpak, de wijze van creëren en marketingcommunicatie. Een van mijn klanten vond de voorkeurenwoordenlijst, waarin per (brein)voorkeur een lijst met voorkeurswoorden staat opgesomd, zelfs een van de meest waardevolle elementen in het programma.

Trainers, consultants, HR-professionals, coaches, psychologen, leiders, managers, werkzoekenden, communicatieadviseurs, verkopers en marketeers, OR-leden, studenten, leraren, kinderen en ouders uit alle lagen van de bevolking en andere uiteenlopende beroepen gebruiken de Neethling Brain Instruments- producten en diensten in hun persoonlijke en professionele groei. Er zijn consultants en gebruikers in meer dan twintig landen wereldwijd.

Meer informatie? Stuur me een bericht via info@marianneroelofs.nl