Woordenstroom op gang brengen

Woordenstroom op gang brengen

Je zit achter je laptop, je wilt een tekst tikken en er komt niets. Mij gebeurt dat ook weleens. Ik kan dan blijven zitten en pogingen doen om door die weerstand heen te breken. Wat ik weleens doe overigens, maar helemaal niet slim is natuurlijk want het kost bakken energie.

Gelukkig ben ik vaker wijzer en weet ik dat ruimte en beweging de antwoorden zijn om de woordenstroom op gang te brengen. En dan bedoel ik ook letterlijk: ruimte en beweging. Iets heel anders doen dus, zoals het huis schoonmaken, dansen in de kamer, bladeren in boeken of tijdschriften, even met iemand sparren en vaak: wandelen.

Daarnaast natuurlijk: zorgen dat ik ontspannen ben, want stress en inspiratie gaan niet samen. Stress verkleint letterlijk je brein, waardoor je niet goed kunt nadenken, laat staan dat je inspiratie krijgt en de goede woorden ‘oppoppen’.

Komt de woordenstroom desondanks toch niet op gang, reserveer dan bij mij een:

WOORDENWANDELING.

Tijdens deze Woordenwandeling vinden we de voor jou juiste woorden voor de teksten van je pitch, website, je blog, je (video)presentatie of waar jij ook maar woorden voor nodig hebt, zodat jij een aanzet voor je tekst of mogelijk gelijk al met de juiste woorden naar huis gaat.

Duur: 1,5 uur

Locatie: Gouda (Goudse Hout/Steinse Groen/Reeuwijkse Plassen)

Investering: € 149 (excl. 21% BTW)

Stuur een bericht naar info@marianneroelofs als je geïnteresseerd bent en een afspraak wilt maken. Wil je eerst even bellen en vragen of deze wandeling voor jou geschikt is, of wil je eerst even kennismaken met me dan kun je me ook mailen of gelijk bellen: 06 52 12 69 48.