Aanbod

2014-05-14 15.22.02

Aanbod

Ik vind voor jou, je bedrijf of organisatie de juiste woorden om naar buiten te treden. Om jezelf met een krachtig verhaal in de wereld te zetten. We creëren, en laten een verhaal ontstaan met de voor jou juiste woorden. Met woorden die bij je passen en op je lijf geschreven zijn. Een verhaal dat raakt, zowel aan jouw eigenheid, als aan de ‘triggers’ van jouw ideale klant en andere lezers en toehoorders. Een verhaal dat de ingrediënten bevat die zij willen weten, horen, voelen en zien als ze jouw verhaal tot zich nemen. En waarin, dat wat jij ze wilt meegeven en biedt, helder en aantrekkelijk is geformuleerd.

Een verhaal dat bovendien als basis dient voor al je (marketing)communicatie-uitingen. Of dat nu je bedrijfsnaam, een oneliner, of een uitgebreider verhaal is. En missen er essentiële onderdelen dan ontdekken we die. Dan wordt de life & ondernemerscoach die ik de afgelopen jaren was actief en help ik je te ontdekken waar het voor jou (in jouw bedrijf) om draait.

Ik weet zelf als geen ander hoe lastig het kan zijn naar buiten te treden. Dat veranderde toen ik precies wist wat ik wil(de) vertellen, oftewel: een heldere en eigen boodschap – en dus ook een verhaal – heb.

Wil jij jezelf, je bedrijf of organisatie op een makkelijke(re) manier in de wereld zetten dan help ik je graag de juiste woorden te vinden en formuleren. En als je dat wilt, schrijf ik ook de teksten voor je.

Werkwijze: we inventariseren waar jouw hart en/of dat van jouw bedrijf ligt, wat de drijfveer is, de visie, wat je wilt bereiken nu – en op de langere termijn zodat we daar nu al rekening mee kunnen houden – wat je biedt en voor wie. En als je op een van de vragen het antwoord schuldig blijft, dan vinden we het. Van al deze ingrediënten maken we een goed en stevig verhaal, waarmee jij en jouw bedrijf naar buiten kunnen treden. Een verhaal dat de basis vormt voor al jouw (marketing)communicatie.

Daarnaast schrijf en redigeer ik graag je andere teksten: lange en korte, informatieve en commerciële. En word ik enorm blij van het maken van mooie producties in samenwerking met zeer professionele fotografen en ontwerpers.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag kennismaken om te ontdekken wat ik specifiek voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op. Ik ontmoet je graag!